Acum citesti
Arges Winter Race 2012

Warpsoft și Ciclism.ro anunță prima competiție a anului: Argeș Winter Race 2012. Aflată deja la a 5a ediție, Argeș Winter Race va avea loc în data de 11 martie 2012, în parcul Trivale din Pitești.

Doar cei inscrisi online si cu taxa de participare achitata in prealabil vor putea participa ! Castigatori locului 1 la editia Arges Autumn Race 2011 beneficiaza de inscrierea automata si scutire de taxa. Prezenta Buletinului de Identitate la inscriere OBLIGATORIE ! Neconcordanta datelor cu cele anuntate la inscrierea ONLINE duce la descalificarea inscrierii si pierderea taxei de inscriere (locul nu este transmisibil)

Conditii de participare:

Competitia este deschisa oricarui iubitor al sportului si al miscarii în natura.

Sunt necesare: o stare buna de sanatate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunostinte tehnice proprii competitiilor de MTB. Participantii isi asuma întreaga responsabilitate pentru starea de sanatate în care se afla. Orice participant înscris va avea un numar de concurs si o acreditare. Orice participant trebuie sa respecte regulile competitiei si trebuie sa urmeze indicatiile date de organizatori.

Categoriile de participare sunt urmatoarele :

Vor fi 2 categorii, si anume de 4 si 8 de ture.

Alte detalii pe mtb-maraton.ro sau ciclism.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =