Acum citesti
Aradul se pregătește de Prima Pedală și CicloIepuraș

Vremea bună vine la pachet cu mersul pe bicicletă și arădenii știu asta foarte bine, motiv pentru care organizează două evenimente interesante în perioada următoare: Prima Pedală și CicloIepurașul.

prima

Prima Pedală este un eveniment întreg programat pentru 12 aprilie, care include o competiție de mountain bike și șosea cu diferite categorii, de la cele rezervate sportivilor de performanță, la cele dedicate familiilor și copiilor, demonstrații de trial, o paradă a bicicliștilor, atelier susținut de Poliția Rutieră privind circulația, dar și multe altele. Întregul program poate fi consultat aici, unde pot fi găsite și toate informațiile aferente.

Odată cu venirea Sfintelor Sărbători Pascale 2014, arădenii vor organiza încă o ieşire, pentru Iepuraşul Biciclist. Aşadar, începând cu orele 11:30, sâmbătă 19 aprilie 2014, bicicliștii sunt invitați în piaţa Avram Iancu, unde membrii Asociaţiei Bicicliştii Amatori, echipaţi de Iepuraş, cu urechiuşe jucăuşe, vor împărţi tuturor bicicliştilor participanţi la eveniment felicitări de Paşti – confecţionate de copii arădeni (prin intermediul Asociaţiei Gifted Children) şi ouă de ciocolată. Începând cu orele 12:00 începe marşul al bicicliştilor de Iepuraş.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =