Acum citesti
Trotinetă Razor cu aer de BMX

Producătorul de trotinete, hoverboard-uri și skateborad-uri Razor, a anunțat lansarea unei noi trotinere inspirate din design-ul BMX-urilor, botezată Flashback BMX Style Kick Scooter și care a câștigat deja prestigiosul premiu Toy Insider! Denumirea de Flashback face o trimitere evidentă la anii 80 și 90, mai ales dacă luăm în calcul culorile noii trotinete. Și încă un indiciu în plus este oferit de roți, jantele cu 5 spițe trimițându-ne cu gândul la bicicletele pentru sporturi extreme.

Roțile sunt mari, de 12 inch și asigură o deplasare rapidă, mai ales că sunt prevăzute cu anvelopă și cameră. Din dotări mai fac parte și frânele cu manete instalate pe ghidon, două la număr, care asigură reprize de frânare consistente. Iar spațiul pe trotinetă este asigurat de o placă de 530 de cm pătrați, suficientă pentru ambele picioare, oferind totodată o stabilitate mai mare.

Cântărește 8.11 kg, are o sarcină utilă de maxim 100 de kg și este recomandată de la 8 ani în sus.

Chiar dacă această trotinetă nu a fost lansată încă în Europa (posibil totuși să ajungă până la finele anului), o gamă largă de trotinete Razor este importată în România de Biciclop, site pe care poți studia toate modelele pe larg.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =