Acum citesti
Probat: hamul pentru GoPro, Chesty

Chesty este un ham pentru fixarea camerei GoPro pe piept, lansat chiar de către cei de la GoPro, așadar așteptările au fost pe măsură. Față de alte hamuri mai vechi și mai primitive pe care le-am utilizat până în prezent, acesta m-a impresionat însă este posibil să se fi întâmplat asta deoarece, așa cum menționat, am folosit câteva soluții nu foarte moderne și puțin confortabile, cu materiale ieftine și puțin ergonomice.

Așadar, după ce-am pus Chesty-ul pe mine, mi s-a părut din alt univers, deși nu este altceva decât un ham, să fim serioși. Mi-a plăcut mult zona de contact de pe piept, care este mare și crează o stabilitate pe măsură, materialul moale din spatele acestei zone care contribuie la un confort sporit și faptul că hamul este construit dintr-un material elastic și are multiple reglaje. De asemenea, prinderea se face foarte simplu cu o închidere mare și ușor de acționat, astfel să-l iei pe tine sau să-l dai jos, fiind joacă de copii.

Prețul este de 189 de lei, relativ mare comparat cu alte soluții similare, însă cu siguranță unul dintre cele mai potrivite și confortabile (la cum le văd pe restul în fotografii). Dacă vrei să vezi cum arată în detaliu, te invit să vizonezi filmul de mai jos:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + seven =