Acum citesti
(P) RUDY PROJECT CROSSWAY – Cea mai ușoară cască din gama sa

SOLUȚII FUTURISTICE ȘI PROTECȚIE EXCELENTĂ

Casca CROSSWAY este concepută pentru cicliști de șosea, care sunt în căutarea unei căști elegante, sigure și în același timp foarte confortabile, la un preț excepțional. Realizată cu tehnologia double InMold revoluționată, structura învelișului, care se extinde și peste ceafă și tâmple, oferă o protecție remarcabilă capului, făcându-l în același timp cel mai ușor model din categoria sa.

CONSTRUCȚIE EPS INMOLD

Tehnologia avansată InMold permite plasarea învelișului exterior din policarbonat direct în stratul de spumă EPS, care absoarebe șocurile fizice. Rezultatul acestei soluții este o structură foarte rigidă, care, deși are proprietăți remarcabile de rezistență la impact, rămâne foarte mică în greutate – a devenit cea mai ușoară cască din categoria CROSSWAY! Datorită noii soluții, combinația de spumă moale, stratul dur și cadrul exo nu numai că oferă această protecție excelentă împotriva impacturilor mecanice, dar distribuie energia cinetică extrem de bine înainte de a afecta capul celui poartă casca.

VENTILAȚIE EXCEPȚIONALĂ

Cele 23 de orificii de aerisire ale căștii CROSSWAY, inclusiv deschiderea imensă din față și canalele formate pe suprafața interioară a structurii exterioare, oferă ventilație și confort de neegalat.

CULORI VIZIBILE

O vizibilitate bună a bicicliștilor este un obiectiv foarte important pentru noi. În timp ce proiectăm și realizăm căștile cu cele mai avansate tehnologii posibile, utilizarea culorilor fluorescente oferă o vizibilitate excelentă pe drumuri și atrage suficient atenția șoferilor. De asemenea, pe cască se găsesc stickere reflectorizante pentru a crește vizibilitatea.

AJUSTARE PERFECTĂ PENTRU CAP

Accesoriul din spate RSR 10 S este foarte ușor de folosit, dar durabil, permițându-vă să ajustați cu precizie casca CROSSWAY la circumferința capului. Structura care cuprinde capul poate fi, de asemenea, reglată pe verticală pentru a se potrivi diferitelor forme ale capului.

SPECIFICAȚII

greutate: 250 grame
mărimi: S-M (55-58 cm), L (59-61 cm)
certificate: CE/EN 1078, CPSC 12.03
structure: tehnologia double InMold
orificii de aerisire: 23
ajustare la ceafă: RSR 10 S și cu ajustare verticală
curea pentru bărbie
burete interior standard și cu plasă specială împotriva insectelor care se poate schimba
sistem Airframe
Marchiză integrată

Webshop și informații: www.rudyproject.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 11 =