Acum citesti
(P) Gama de protecții IXS: prezentare

Cu toții suntem creatori de povești. Fiecare dintre acestea este unică. Scriem povești despre viteză, despre trasee, legăm prietenii și trăim momente care durează pentru totdeauna. Suntem rideri pasionați și adaptabili. Deci, de ce să nu folosești echipament care să te pregătească pentru orice ar putea aduce ziua? De la căutarea liniei perfecte, la săpatul și modelarea propriilor kickere sau tura dinaintea acelei beri de la sfârșitul turei – te-am acoperit cu colecția noastră de îmbrăcăminte. Echipează-te cu iXS în acest sezon și creează povești care vor trece testul timpului.

FLOW

Colecția Flow de la iXS este la fel de “flow” ca și traseele tale, ca și timpul petrecut cu cei dragi la o poveste la sfârșit de zi. Ea se mișcă cu tine, nu împotriva ta, te îmbracă și te pregătește pentru obținerea sentimentelor unice ce ți le oferă noua aventură.

Gama de îmbrăcăminte iXS Flow vă oferă cantitatea potrivită de culoare pentru a ieși în evidență.

Tricoul cu mânecă lungă, Flow, fabricat din fibre PET reciclate, respirabil, uscare rapidă și tratat andi-odor.
Gama Flow este disponibilă și pentru femei.

CARVE

Colecția iXS Carve ți se potrivește în bike park sau pe propriul home trail.

Pentru riderul pasionat de gravity, care necesită o gamă largă de mișcări și dorește un aspect cool, colecția Carve cu pantalonii largi și tricourile cu mâneci ¾ este cea mai potrivită.

Pantalonii Carve Evo, 4-way stretch, respirabili, cu uscare rapidă și talie ajustabilă, de asemenea prevăzuți cu 2 buzunare cu fermoar.
În ton cu echipamentul, sunt disponibile și mănușile Carve, foarte ușoare și comode și compatibile cu ecranele smartphone-urilor.

TRIGGER

Colecția Trigger de la iXS a fost creată special pentru cei încântați de provocarea traseelor solicitante.

Concepută cu gândul la competiții, colecția Trigger se caracterizează printr-un croi slim, oferind totuși lejeritate în mișcare. Țesătura din materiale reciclate, absorbantă a umezelii și cu uscare rapidă, este foarte respirabilă și menține un confort sporit. Indiferent dacă te dai contra cronometru sau încerci un no-handled double cu prietenii tăi în weekend, pantalonii și tricoul Trigger se potrivesc perfect cu acțiunile tale.

Tricoul Trigger construit sprecial pentru competiții, dintr-o țesătură care absoarbe rapid umezela și cu uscare rapidă, alături de respirabilitatea mare.
Pantalonii scurți Trigger, concepuți pentru competițiile de enduro și downhill, confecționați dintr-o țesătură ușoară, cu uscare rapidă. Prevăzuți cu 2 buzunare cu fermoar și găuri de ventilație.
Iar dacă ai nevoie de protecție completă pentru partea superioară a corpului, ai la dispoziție Trigger Upper Protective, cu protecție în zona toracică, spate, umăr, piept și coaste. Desigur și partea din spate este la fel de bine protejată.

Căști și ochelari de protecție

Cască pentru competițiile de Downhill: XULT DH LAGOON.
Cea mai ușoară cască full-face din lume: Trigger FF cu MIPS.
Trigger AM, o cască pentru All-Mountain, care arată bine.
Goggle-și în diverse culori și compatibili cu căștile IXS.

Toate produsele IXS pot fi vizualizate pe ixs.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =