Acum citesti
Ochelari BLIZ: prezentare

Stonefeet ne-au trimis patru perechi de ochelari pe care-i puteți regăsi în videoul de mai jos. Pe scurt, prețurile sunt decente, iar calitatea undeva la nivelul perechilor de ochelari premium. Am purtat în tură modelul Bliz Fusion cu lentilă fotocromată, care s-au așezat perfect pe cap, au completat în mod fericit casca și mi-au oferit toată vizibilitatea de care am avut nevoie, fără să am motive de a mă plânge despre câmpul vizual sau punctele de presiune. Suportul pentru nas sau brațele sunt reglabile, iar partea de jos a ramei poate fi demontată pentru a fi înlocuită cu una de o altă culoare sau pentru a fi scosă complet. Prețul de 850 de lei nu este de fapt atât de mare pe cât m-aș fi așteptat, iar singurul comentariu este legat de logo, care mi se pare cam mare.

Andrei Diaconu a purtat ochelarii Bliz Breeze care într-adevăr erau cam mari, deși nu era trecută vreo dimensiune pe ei sau pe cutie. Sunt mai ieftini decât modelul Fusion, însă vin cu câteva detalii foarte smart: spre exemplu, brațele pot fi detașate și înlocuite cu o curea elastică ce se poate fix pe cap. Apoi, în partea superioară a ramei aceștia au un material moale, similar cu un burete, care împiedică transpirația să ajungă în ochi. Iar din punct de vedere al construcției, aceștia au doar jumătate de ramă, partea de jos fiind reprezentată doar de lentilă. Prețul de achiziție este de 650 de lei.

Bliz Vision sunt cei mai ieftini din această prezentare, însă pot fi personalizați similar modelului Fusion, cu care diferă foarte puțin la nivel de design. Lentila este botezată Nordic Light Coral și deschide mult – mai ales când ești prin pădure și chiar dacă nu este fotocromată, nu deranjează atunci când te afli în plin soare. În orice caz, o alternativă mai degrabă pentru zilele înorate. Costul de achiziție este de 575 de lei.

Mai jos, poți vedea prezentarea ochelarilor și comentariile noastre despre aceștia:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =