Acum citesti
Mănuși One Zero

manusi_one_zero_2013_1Dacă ești în căutarea unei perechi de mănuși colorate, cu un preț acceptabil, Zero ar putea fi o variantă pentru tine. Dar înainte de a lua o decizie, să stabilim pentru ce au fost concepute.

Fără cusături în palmă sau în dreptul degetelor, Zero reprezintă o alternativă comodă atunci când vine vorba de purtatul lor pentru trasee mai lungi. Pentru Cross Country, maratoane sau Enduro această pereche intră în categoria mănușilor le porți și uiți de ele. Sunt foarte bine aerisite, iar în fotografii poți remarca perforările din dreptul degetului mare, dar și cele din dreptul celorlalte degete. Mai mult, materialul superior este subțire și elastic și contribuie de asemenea la menținerea mâinilor tale la o temperatură apropiată de cea a exteriorului.

Tot la capitolul funcționalitate, trebuie menționată lipsa unui arici de prindere. Partea de sus a mănușii îți îmbracă armonios încheietura, nefiind necesară o prindere suplimentară. Pentru mai multă aderență pe ghidon, în palmă există logo-ul One, siliconat, dar și alte porțiuni asemănătoare pe degetele cu care acționezi manetele de frână: degetul arătător și cel mijlociu.

În cazul unei trânte pe pământ, palma va fi protejată corespunzător și o spun din proprie experiență. În exterior însă nu există protecții, deci atenție când treci razant pe lângă copaci.

One Zero sunt un set de mănuși ușoare și foarte lejere. În plus, ți se potrivesc pe mână perfect dacă alegi dimensiunea potrivită. Exceptând protecția exterioară care lipsește și culoarea albă a materialului palmei, care se va murdări imediat, nu sunt multe de comentat. Prețul de 135 de lei este o idee mai mare decât cel al unor concurenți, însă nu toți oferă produsul într-o culoare atât de atractivă. Mai rămâne să stabilești doar cu ce anume le vei asorta.

Importator: ibike.ro
Preț retail: 135 de lei

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + seven =