Acum citesti
Mănuși Hirzl Grippp

Nu mi-a rămas degetul lipit de tasta P, mănușile de la Hirzl poartă chiar denumirea de GRIPPP. Pentru a expirma mai bine capacitatea acestora de a se lipi de ghidon. Și chiar o fac!

Deja de la finele lunii august, mănușile full-hand GRIPPP Tour FF de la Hirzl m-au însoțit în diverse ture. Ba pe la munte, ba prin oraș și chiar în bikepark. Suprafața palmei, care intră în contact cu ghidonul, este realizată din piele de cangur. Rog iubitorii de animale să nu arunce cu pietre. Chiar dacă procesul de fabricare este foarte costisitor, rezultatul este uimitor: pielea este foarte moale, se lipește de ghidon, degetele sunt foarte bine fixate pe maneta de frână, iar pe mână vin ca și turnate (dacă le comanzi în dimensiunea corectă, desigur).

Palma beneficiază de asemenea de întărituri suplimentare (cu gel), astfel încât să nu te alegi cu bătături, sau să nu te rănești atunci când cazi de pe bicicletă. Partea superioară este elastică și foarte bine ventilată, prinderea se face cu arici, iar laterala interioară beneficiază de un material asemănător prosopului, pentru a fi de folos atunci când îți ștergi sudoarea de pe frunte. Nu le recomand pentru utilizarea în sezonul rece, doarece nu doar că nu-s gândite pentru temperaturi scăzute, dar unele materiale sunt chiar subțiri. În schimb, în condiții de ploaie, pielea de cangur va face priză mult mai bună pe manșoane decât orice alt material, chiar și comparând-o cu materialul cauciucat.

Aceste mănuși sunt disponibile și în versiunea fără degete, pe care prefer însă să le folosesc atunci când pedalez prin oraș. Costul mănușilor este de aproximativ 50 de euro și chiar dacă prețul pare relativ mare, calitatea nu lasă loc de comentarii. Le recomand cu căldură pentru cei care parcurg ture pe la munte cu bicicleta, indiferent de disciplina pe care o practică. Ah, da. Mai puțin probele extreme.

Importator în România: –
Preț: 49.90 euro
Informații pe: hirzl-web.com

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 15 =