Acum citesti
Difuzoare pentru bicicletă BioLogic CycleTunes

Melomanii bicicliști sau bicicliștii melomani s-ar putea să tresalte la aflarea celui mai recent subiect de test din curtea FreeRider.ro. Cum și pe noi acordurile suave ale unei melodii iubite ne adaugă niscaiva unități de plăcere sesiunii de pedalat, am zis să vedem ce poate CycleTunes, un sistem audio pentru bicicletă a celor de la BioLogic.

Puțin circumspect la prima întâlnire cu flașneta pentru bicicletă, nu mi-am reglat un anume nivel de așteptări de la dispozitivul cu dimensiuni de penar al unui elev fără prea multe instrumente de scris. Agregatul se prezintă exact sub această formă, un toc cu fermoar la mijloc, pe o față a sa fiind atașate difuzoarele. Nici interiorul nu dă pe-afară de complexitate, pe partea cu difuzoarele aflându-se locul unde își fac treaba bateriile, 3 la număr, AAA, iar în partea opusă regăsind o plasă de susținere, cu elastic în partea superioară, unde se introduce player-ul. Player care, după caz, poate fi orice aparat compatibil cu o mufă standard pentru căști. Spre exemplu, subiectul nostru a fost un iPhone, neavând vreo peripeție când fu vorba de conectare. Ar mai fi de amintit și piesa cu care CycleTunes se prinde de pipă, un colier și un inel de cauciuc, care fac desprinderea dispozitivului puțin probabilă. Așadar, pentru funcționalitate, punctaj mare de tot.

Revenind la preferințe sau motive de a avea așa ceva, despre necesitatea unui astfel de sistem nu am de gând să vorbesc, căci fiecare decide în dreptul său cât de mult are sau nu nevoie de o pereche de boxe pe pipa bicicletei. Pot vorbi însă despre performanțele sale. Surprinzător sau nu, din punct de vedere al clarității sunetului, nu pot să îi fac vreun reproș. Difuzoarele se descurcă excelent când vine vorba de redat sunetele de orice fel, nici măcar basul neavând de suferit. Volumul este și el generos și deși nu l-am contabilizat în decibeli doar un zgomot ambiental puternic te-ar face să îl foloseși la maximum.

Preț: 40$

Producător: BioLogic

 

Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − eight =