Inițiatorul proiectului FreeRider.ro, are la activ peste 250 de biciclete…
TentBox este oficial importat în România prin vancamper.ro, iar cu această ocazia am asistat și la o demonstrație live ca să vedem cum și cât de ușor se instalează. Dintr-o gamă de 5 produse, modelul TentBox Lite 2.0 s-a aflat pe mașina importatorului, acesta fiind de altfel și subiectul demonstrației. Și pentru că imaginile sunt mai reprezentativ decât vorbele, vă invit pentru început să vedeți procesul de montaj pe repede-înainte:
Cât despre companie, TentBox își are rădăcinile în Marea Britanie, reușind până în acest moment să vândă peste 15.000 de astfel de corturi. Este oferită o garanție de 5 ani pentru toate produsele, iar fiecare cort de acoperiș vine cu accesorii incluse, precum salteaua de înaltă calitate, scara telescopică și un set pentru prindere și fixare.
Revenind la cortul amintit mai devreme, TentBox Lite 2.0 este soluția ideală indiferent de dimensiunile mașinii. Este urmașul versiunii 1.0, dar care vine cu multiple îmbunătățiri. Spre exemplu, salteau este mai confortabilă, are două iluminatoare (ca să poți observa stelele noaptea), materialele sunt îmbunătățite (precum pânza din poliester respirabilă – 280 g/metru pătrat – sau respirabilitatea de 2.000mm), iar timpul de instalare este de 5 minute.
Greutatea cortului este de 50 de kg, are o capacitate pentru 2 persone, poate fi pliat manual și rezistă la rafale de vânt de până la 62 de km/h. Totodată, acesta poate fi folosit în orice anitimp. Ca dimensiuni, atunci când este închis, acesta măsoara 133x110x25 cm, iar după deschidere, acesta va ocupă 133x220x105cm. Salteaua are o dimensiune de 130x220cm, așadar similară cu un pat dublu de dimensiuni medii (140 fiind standardul pe lățime pentru paturi).
Este dotat cu plase de țânțari în dreptul ușii/ferestrelor și este livrat cu noua scară telescopică, salteaua (și ea, de asemenea, nou dezvoltată), cu setul de prindere și cu o husă de călătorie, care va asigura extra protecție în caz de vreme rea. Aceasta este construită din poliester 120D cu o rezistență la apă de 5.000mm și o respirabilitate de 2.400mm.
Dacă ești interesat de acest produs, poți găsi mai multe informații pe site-ul importatorului.
Inițiatorul proiectului FreeRider.ro, are la activ peste 250 de biciclete testate și evaluate în mod obiectiv. Pedalează din 1998 pe mountainbike și din 2009, aproape zilnic, pe site-ul de față.