Acum citesti
Ciclocomputer VDO A4

După multe ciclocomputere wireless testate până în prezent, a sosit rândul celui clasic, entry-level, de la VDO. Modelul A4 este compact, are doar funcții de bază și primește datele de la senzorul montat pe furcă prin intermediul unui fir. Cu toate că ar părea o funcționalitate învechită, avantajul major al ciclocomputerelor cu fir este acela că transmit mai rapid datele decât un sistem wireless.

Montajul este facil, însă trebuie să gândești de la bun început traseul firului. Acesta va fi prins în ultimă instanță de furcă ca apoi să fixezi senzorul cu prinderile care vin în același pachet cu ciclocomputerul.

Ecranul are o dimensiune rezonabilă, de aici rezultă că informațiile sunt ușor lizibile. În prima jumătate a ecranului poți citi viteza cu care rulezi, pe când partea de jos este rezervată pentru distanța parcrsă, distanța totală sau ora. Simplu și la obiect. La fel de simplă este și setarea acestuia, cele două butoane fiind intuitive și foarte facil de folosit.

Greutatea este de 115 grame, cu tot cu magnet și cu baterii. Rezonabilă pentru un ciclocomputer de 70 de lei. Nu trebui să te aștepți la materiale de calitate, referindu-mă aici la carcasa de plastic, dar asta doar dacă o compari cu cele mai sus plasate în gamă. Dacă ești la prima experiență cu un ciclocomputer, este una pe cât de simplă pe atât de eficientă. Asemenea produsului.

Importator: BikeDistrict

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =