Acum citesti
Camera video Garmin Dash Cam Mini la test

Deși nu este un accesoriu propriuzis de ciclism, am testat camera video Garmin Dash Cam Mini care este proiectată ca fiind cameră video auto, pentru înregistrarea traficului și a eventualelor incidente apărute.

Am testat-o pentru că pe de o parte se încadrează perfect în gama completă de produse Garmin, dintre care o mulțime se adresează cicliștilor și sportivilor și pe de altă parte pentru că indirect este un accesoriu util, deoarece de foarte multe ori suntem nevoiți să parcurgem sute sau mii de km cu mașina în căutarea traseului perfect de bicicletă!

Am primit deci la test de la magazinul Trisport, alături de alte multe accesorii de ciclism, această cameră video despre care o să ne spunem părerea!

Ce se remarcă din primul moment este dimensiunea extrem de compactă a acesteia. Practic e cea mai mică cameră video de bord cu calitate bună a imaginii pe care eu personal am văzut-o (mai mult ca sigur mai există și altele comparabile). Ce este util e că beneficiază de toată experiența Garmin în producția de dispozitive electronice compacte și extrem de performante.

Nu prea sunt multe de povestit. Camera se alimentează pe USB și înregistrează în buclă, adică odată plin spațiul alocat, începe să șteargă din înregistrările vechi. În caz de incident, înregistrarea curentă este salvată. Asta se poate face automat sau manual, dar am remarcat că modul automat este extrem de bun și detectează mici incidente în trafic, pe care sincer nu mă așteptam să le ia în considerare! De asemenea, camera știe să facă și poze dacă e nevoie.

Camera e una extrem de simplă. Filmează la rezoluție HD de 1080, la 30 de cadre pe secundă, cu un unghi de 140 de grade, rezultatul fiind bun chiar și noaptea. Dimensiunile sunt extrem de compacte, de doar 3,13 cm x 5,33 cm x 2,93 cm și o greutate de numai 37 g. Nu are baterie internă, doar un condensator ce asigură o mică autonomie la pierderea temporară a alimentării. Înregistrările se păstrează pe un card microSD clasa 10 ce poate avea între 8 și 256 GB și care nu este inclus.

Dar cel mai bine e să lăsăm imaginile de mai sus să exemplifice funcționarea acesteia. Pentru accesarea înregistrărilor se folosește aplicația de smartphone Garmin Drive.

Primit la test de la Magazinul Trisport.

Preț recomandat: 626 lei

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − four =