Acum citesti
Au apărut imagini spion cu un nou computer Wahoo, Elemnt Ace

Se pare că Wahoo vrea să joace serios în liga computerelor de bicicletă de top și are un as în mânecă, la propriu. Este vorba de viitorul computer care se pare că se va numi ELEMNT ACE, iar imagini spion cu acestea au apărut în spațiul online.

Computerul pare să fie un model de top, cu o baterie imensă de 4350 mAh, mai mult decât dublul celei de 2000 mAh de pe modelul actual Wahoo ROAM, mai mult și decât modelul Hammerhead Karoo 3 care vine cu 3200 mAh. Se pare că noul computer va avea o autonomie cu totul uimitoare.

Va fi probabil nevoie oricum de o baterie mai mare deoarece noul computer va trece la un ecran de tip touchscreen, concluzie care se poate trage de pe ceea ce pare a fi o cutie a modelului ACE. Pe aceasta se deslușesc cu greu câteva caracteristici interesante: un ecran color cu touchscreen de 3.8 inch, GPS dual-band, 64 GB de memorie și încărcare USB-C.

Ce e și mai interesant e că la categoria senzori este trecut ceva ce pare să fie ”Wind”… Un astfel de senzor împreună cu un powermetru ar putea deschide posibilitatea de antrenamente ale poziției aerodinamice, o treabă ce era până acum rezervată doar elitelor din echipe cu buget generos.

Rămâne să vedem cât de curând modelul real de pe piață, care după cum pare, cu siguranță va face mai dură lupta de pe piața computerelor premium!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 13 =