Acum citesti
Pinioane Shimano CS HG 30 Altus

Un produs ieftin si bun : catre acest ideal tind si pinioanele propuse de Shimano in gama pieselor low cost. Daca reusesc sau nu vom vedea in acest articol.

Pinioanele au fost testate timp de 1 an in diferite conditii, de munte sau de asfalt, de ploaie sau de uscat. Pinioanele s-au comportat bine, si nu au aratat urme semnificative de tocire. La capitolul materiale de fabricatie otelul va fi suficient de rezistent incat sa iti ofere o pedalare sigura timp de 2 ani. Totusi daca utilizezi un singur pinion intens, urme de exploatare pot aparea chiar si dupa 1 an.

Cum noi am folosit foarte des pinionul mare, cel de 34 dinti, acesta s-a uzat vizibil, dintii pinioanelor subtiindu-se destul de mult. Toate acestea duc la performante scazute in special atunci cand ai nevoie de puterea maxima.

Greutatea acestora nu este punctul forte, cantarind undeva in jurul a 430 de grame. Totusi daca raportam performantele la costul scazut, nu mai raman multe de comentat. Am putea afirma in concluzie ca Shimano a reusit sa gaseasca formula „ieftin si bun” cu pinioanele Shimano Altus HG 30, atata timp cat pentru rider nu conteaza prea mult performantele si nici greutatea acestora destul de mare. Le recomandam celor care folosesc bicicletele prin oras pentru plimbari si chiar la munte daca nu se vrea ca bicicleta sa fie usoara ca un fulg.

Greutate : 426 grame

Utilizare : Recreational

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − fifteen =