Acum citesti
Votați fotografia săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2016!

Câștigătorul săptămânii trecute va intra în posesia unui ciclcomputer wireless BBB cu 8 funcții, iar cel care a meritat premiul, atât din punct de vedere al juriului, cât și din punctul vostru de vedere prin voturile pe care le-ați acordat, este Flavius Vicu cu fotografia de mai jos și cu o medie generală de 3.9. A fost urmat de către Cristian Sano, pe locul 2 și de Traian Olinici, pe locul 3.

flavius-vicuAm selectat deja cele mai bune fotografii primite și le-am urcat în galeria de mai jos. Votarea se face în cursul acestei săptămâni, termenul limită fiind data de 2 aprilie. Luni, 4 aprilie, vom anunța câștigătorul.

Premiul acestei săptămâni este: Set imbus BBB Microfold cu 20 de funcții.

Dacă dorești să participi la concursul de săptămâna viitoare, te invităm să dai click aici, pentru a te pune la curent cu detaliile competiției și cu informații despre fotografii care fac parte din juriu.

Câștigătorul va fi anunțat pe această pagină, în dreptul premiilor menționate. De asemenea, va fi anunțat și pe e-mail. Dacă în termen de 5 zile nu primim niciun răspuns, următoarea fotografie clasată va intra în posesia premiului săptămânii.

Să înceapă votarea!

[nggallery id=15]
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + nine =