Acum citesti
Turner lansează versiunea de 27.5 inch a modelului Flux

Îmbunătățirea constantă a modelelor din gamă este un cal pe care companiile pariază tot mai des și acest lucru este complet binevenit atâta vreme cât ce se adaugă este de un real folos. Conform producătorului Turner, tocmai acest lucru s-a întâmplat și în cazul modelului Flux, care acum este disponibil cu roți de 27.5, croit fidel pentru o experiență memorabilă pe trail.

turner_flux_27.5

Unghiul head tube-ului de 68 de grade și zona axului pedalier mai apropiată de sol contribuie la o agilitate sporită și la un control general bun, păstrând multe din caracteristicile specifice unei biciclete de cross-country. Amortizorul de spate cu DW-Link își aduce aportul la performanțele lui Flux 27.5, pe când cursa de 120mm a suspensiilor este considerată cea mai adecvată de către producător.

Turner recomandă folosirea unor anvelope de o lățime maximă de 2.25 inch și subliniază că performanțele optime ale cadrului se obțin folosind amortizoare cu curse între 120mm și 140mm. Cât despre greutate, aceasta variază între 2,57 kg (mărimea S) și 2,75 kg (mărimea XL).

Via Turner

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − two =