Acum citesti
Transition Rapture CX 2014 pentru Ciclocros

Cei de la Transition Bikes anunță un nou model de ciclocros, care ar urma să facă carieră în 2014. Unul din motivele pentru care cei de la Transition au decis să construiască un astfel de model este faptul că numeroși angajați ai companiei sunt adepți ai acestei discipline. Experiența exista deci, urma doar să apară o bicicletă care să corespundă tuturor exigențelor. Și a apărut!

transition_rapture_cx_f

Transition mizează pe un cadru din CrMo, cu urechi care permit utilizarea unui sistem de transmisie cu mai multe pinioane sau single speed. De asemenea, schimbarea roții de spate promite a fi foarte simplă, fapt care reiese din filmul de prezentare, realizat cu un strop de umor. Cablurile sunt trase prin interiorul cadrului, iar headtube-ul poate primi și o furcă cu steerer conic. Cântărește doar 8.39 kg, din care doar cadrul pune pe cântar 2.14 kg.

Poate fi livrată în 4 dimensiuni distincte, 48, 52, 55 și 58 de cm, iar prețul pentru cadru este de 599$. Mai multe informații pe site-ul oficial și în filmul de mai jos.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 6 =