Acum citesti
Torch Flux – rucsacul cu (probabil) cel mai mare stop de bicicletă

Torch-flux-messenger-backpack-LED-light-panel1Spaţiul pentru amplasat lumini pe bicicletă este destul de redus, iar dacă se doreşte o lumină mai mare, trebuie multă inventivitate: căştile, hainele şi mai nou şi rucsacul poate fi un suport perfect pentru o lumină mult mai mare decât ce s-ar putea pune direct pe bicicletă. Cei de la Torch au inclus un sistem de iluminat masiv direct în materialul noului lor rucsac Flux.

Torch-Flux-2Flux Torch este în lucru de câţiva ani iar acum este lansat printr-o campanie pe Indiegogo pentru a putea intra în producţie. Flux este un rucsac clasic tip mesager, cu închidere prin răsucire. Materialul din care este fabricat este un nylon complet impermeabil. Deschiderea imensă face facilă introducerea obiectelor de mari dimensiuni.

Torch-Flux-5-600x390Pornirea luminii se face de la un buton amplasat pe bretea. Butonul are un indicator luminos cu care se poate observa starea de funcţionare a luminii din spate. Sistemul este compus din LED-uri legate la un panou optic impermeabil şi gros de doar 1 mm. Bateria se demontează uşor pentru încărcare sau curăţirea rucsacului, încărcarea fiind efectuată prin USB.

Torch-Flux-3-600x388Flux este un rucsac mare, cu o capacitate de 29 l şi spaţiu suficient. Preţul este de 210 USD dar acum este oferit promoţional la preţul de 150 USD pe pagina Indiegogo.

Iată şi un film de prezentare:

Torch FLUX Backpack with Integrated Lights from Torch Apparel on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =