Acum citesti
Syncros oferă Matchbox Tailor Cage, suport de bidon cu multitool inclus

Syncros_Matchbox-Tailor-Cage_high-volume-pump_explodedÎn trendul de a găsi diverse locuri pe bicicletă unde putem ascunde sculele pe care le luăm cu noi în ture, Syncros a venit cu ideea de a le ascunde în noul suport de bidon Matchbox Tailor Cage.

Syncros_Matchbox-Tailor-Cage_no-pump-sideMatchbox Tailor Cage a fost conceput iniţial ca suport de bidon cu introducere laterală, dar apoi cei de la Syncros au adaptat o pereche de compartimente de depozitare subţiri în corpul acestuia. În acestea sunt introduse un minitool şi o cheie de lanţ. Modelul HV include la preţul de 70 Euro şi un clips lateral unde este depozitată o pompă de mână cu volum mare de aer, bună inclusiv pentru fatbike-uri.

 

 

Numele vine de la faptul că suportul se deschide pentru a scoate sculele asemănător cu o cutie de chibrituri. În interior se află deci un multitool cu 8 biţi ce include chei inbus până la 6 mm, doi biţi Torx şi scula de lanţ. Pompa inclusă poate umfla până la presiunea de 80 psi, cu o cantitate serioasă de aer de 67 cmc pompat la o apăsare completă.

 

 

Syncros_Matchbox-Tailor-Cage_high-volume-pump-leftSuportul este disponibil cu deschidere în stânga sau în dreapta, cu sau fără pompă, iar pompa poate să fie de volum sau de presiune mare. Oricum ar fi, acest suport vă va uşura buzunarele de scule pe care nu le veţi mai uita niciodată acasă.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina producătorului.

Informaţii de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 6 =