Inițiatorul proiectului FreeRider.ro, are la activ peste 250 de biciclete…
În ziua de astăzi partea estetică începe să conteze la fel de mult ca cea funcțională. Iar această idee dă naștere unor produse precum sistemul de iluminat pentru biciclete de la Sparse. Pe lângă faptul că au un design diferit acestea sunt și aproape imposibil de furat.
Ansamblul din față spre exemplu, capabil de 220 de lumeni, se montează asemenea unui distanțier, fiind necesară demontarea tijei de ghidon pentru a-l fixa. De asemenea, cel din spate (50 lumeni) poate fi prins pe tija de șa, iar cei care nu au cheiță rapidă de desfacere pentru aceasta ci un colier cu strângere pe imbus, sunt avantajați deoarece ansamblul nu va putea fi scos cu ușurință. Astfel, poți lăsa luminile pe bicicletă fără griji.
Dezavantajul intervine la reîncărcare. Bicicleta va trebui să se regăsească lângă o sursă de energie, acumulatorii sistemului de iluminare putând fi încărcați fie prin USB, fie direct la priză.
Costul este de 120$/set și pot fi livrate începând cu luna martie 2013.
via Sparse
Inițiatorul proiectului FreeRider.ro, are la activ peste 250 de biciclete testate și evaluate în mod obiectiv. Pedalează din 1998 pe mountainbike și din 2009, aproape zilnic, pe site-ul de față.
aha..deci te vei chinui si tu ca sa-l scoti pentru incarcare =)))))))))..stai cu bicla langa pc :))))