Acum citesti
Semnalizatoarele pentru bicicletă și bicicliști Usemee

Până când numărul mare de bicicliști de pe drumurile diverselor țări sau orașe (acolo unde se află în număr mare firește) va duce la luarea în serios a acestora și tratarea lor ca pe restul participanților la trafic trebuie trecut obstacolul siguranței. De aici izvorăsc și nenumăratele dispozitive care au acest scop și un sosit recent este Usemee, o pereche de brățări care acționează precum două semnalizatoare.

usemee

Dezvoltat chiar de către vecinii noștri unguri, Usemee e rodul creației unei echipe de 5 suflete care și-au pus mințile la contribuție pentru un dispozitiv simplu și eficient. De simplu, este simplu, căci trebuie doar să îți pui brățara pe mână la fel cum ți-ai așeza orice altă brățară și acestea vor pâlpâii de îndată ce senzorul din ele detectează că îți întinzi mână spre a indica schimbarea direcției de mers. De eficient, ei bine, este și eficient, căci mai atrage niște atenție asupra ta, dar parcă tot mai utili ar fi niște șoferi atenți.

Dacă Usemee îți face cu ochiul (sau cu LED-ul în acest caz), poți afla mai multe detalii despre drăcovenia maghiară pe pagina lor de Indiegogo, unde caută finanțarea necesară producției de masă. Și cu așa un video de prezentare, e destul de greu să-i reziști…

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − fourteen =