Acum citesti
Sebastian Grosu, noul brand ambassador al Bike Resort Sinaia

De la Bike Resort Sinaia citire:

Începând din acest sezon, multiplul campion național de juniori la downhill, Sebastian Grosu, va fi brand ambassador-ul Bike Resort Sinaia.
Considerăm că este esențial ca tinerii talentați să fie susținuți și direcționați către un nivel ridicat al performanței, iar Sebi, așa cum îl cunosc prietenii și fanii pe tânărul nostru sinăian, este o speranță nu doar a sportului local, ci a întregului mountain biking competițional românesc.

13690870_1755147691367675_7173945622278887551_n„Sunt foarte fericit că la mine acasă, în Sinaia, există un bike resort unde mă pot antrena și relaxa deopotrivă. Performanțele mele depind de asta. Susțin cu mare drag dezvoltarea Bike Resort Sinaia și sunt încântat că am devenit ambasadorul acestui brand. Așteptăm la Sinaia toate categoriile de rideri care cu siguranță vor găsi trasee adaptate skill-urilor pe care ei le au. În România, Bike Resort Sinaia este o inițiativă prin care popularizăm mountain biking-ul și îl facem accesibil cât mai multor iubitori ai sportului, în general”, a declarat Sebastian Grosu.

În acest moment, Sebastian Grosu este liderul la zi al clasamentului Cupei Naționale la Downhill – categoria Elite, rezultat al victoriilor obținute în primele două etape ale competiției.
Deși aflat încă la vârsta junioratului (18 ani), pentru sezonul 2016 obiectivele lui Sebi sunt câștigarea Cupei Naționale la Downhill – categoria Elite și participarea la Campionatele Mondiale de Downhill de la Val di Sole (Italia) – categoria Juniori.

via Bike Resort Sinaia

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − four =