Acum citesti
Rocky Mountain lansează noul Pipeline 27+

Rocky Mountain urmează trend-ul lansat anul trecut și aliniază la start cu un nou full-suspension, de data aceasta cu roți în formatul 27+. Este vorba despre modelul Pipeline, cu un cadru gândit special pentru noul format de roată, de utilizat pentru poteci agresive și care oferă o cursă de 130mm pentru cadru și de 150mm pentru furcă.

rm-pipeline-1 Bicicleta reușește să treacă cu brio orice test pe un traseu foarte tehnic, așa cum explică cei de la Rocky Mountain, anvelopele groase oferind o tracțiune și o aderență fără precedent. Triunghiul anterior al cadrului este construit din carbon, iar cel posterior, din aluminiu. Cadrul poate găzdui o anvelopă cu o lățime de până la 3.25 inch, adică undeva în tărâmul fat-bike-urilor. Este gândit pentru o transmisie 1x, iar pivoții BC2 oferă spații ce permit gresarea rapidă, mărind astfel durata de viață a ansamblului suspensiei.

rm-pipeline-2Poate fi echipat la nevoie cu o tijă de șa telescopică, al cărei cablu poate fi tras cu ușurință prin interiorul cadrului, valabil și pentru celelalte cabluri sau conducte. PressFit-ul este de tip BB92, iar axul pentru prinderea roții urmează standardul Boost.

rm-pipeline-3În ceea ce privește geometria, bicicleta este stabilă și echilibrată, geometrie ce poate fi ajustată în funcție de traseu datorită tehnologiei RIDE-9. Așa cum poți deduce din nume, numai puțin de 9 setări pot fi făcute geometriei cu ajutorul unor chip-uri.

Dumbing Down the Shore from Rocky Mountain Bicycles on Vimeo.

Vor exista doar două modele, Pipeline 770 și 750, primul fiind oferit pentru 4.500 de euro, iar al doilea, pentru aproximativ 3.800 de euro.

via Rocky Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =