Acum citesti
O nouă echipă la orizont: Sram/Troy Lee Designs MTB Team

Săptămâna aceasta, Sram împreună cu Troy Lee Designs, au anunțat înființarea echipei proprii de mountain-bike, pentru sezonul 2014. Compania Sram, cu sediul în Chicago, a susținut în decursul timpului numeroase echipe și competiții, oferind în continuare asistență pentru 27 de echipe și 100 de atleți profesioniști din intreaga lume.

  sram_tld_team_3

Pe moment, echipa este compusă din riderii de downhill Walker și Luca Shaw și rider-ul de Cross Country, Russell Finsterwald. Walker va participa la competiții naționale dar și internaționale de downhill și enduro, pe când fratele său mai mic, Luca, va începe UCI Junior World Cup Downhill series (unde este deja clasat pe locul 3).

sram_tld_team

Finsterwald, din Colorado Springs, a fost campionul național la XC în categoria sub 23 de ani în 2013 și se va concentra atât pe concursurile naționale cât și pe cele UCI de cupă mondială.

sram_tld_team_2

Pe lângă faptul că este co-sponsor al echipei pentru haine și design, Troy Lee Designs își va pune experiența la bătaie în dezvoltarea atleților din noua echipă.

Race report-uri și noutăți vor fi prezentate pe site-ul sram.com.

Walker și Luca Shaw (prezentare):

Russell Finsterwald (prezentare):

via Sram

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 13 =