Acum citesti
Noutăţi în colecţiile Rapha în 2016

Rapha-SS16-Souplesse-Base-Layer-and-Souplesse-Bib-Shorts-600x400Rapha este unul dintre producătorii cei mai importanţi de echipamente de ciclism de calitate superioară. Ei au anunţat colecţia de primăvară-vară şi îşi reînnoiesc toată gama, care este acum împărţită în şase colecţii: cele de race pentru bărbaţi şi femei, Brevet pentru distanţe lungi, modelele Classics şi cele urbanie City. Există schimbări cosmetice majore, culori şi imprimeuri noi. Spre sfârşitul lui februarie vor anunţa însă şi o colecţie cu totul nouă, Core Collection.

Produsele noi încep să apară pe site-ul Rapha, dar nu toate sunt deja disponibile. Iată mai jos câteva dintre ele.

Rapha_Pro-Team_baselayer-shortsleeve-pink-450x600Rapha_Pro-Team_Race-Cape_Light-Blue_front-450x600Cele mai dezvoltate colecţii în ultimii ani au fost cele de race, respectiv colecţia Pro Team pentru bărbaţi şi Souplesse pentru femei. Acestea nu sunt modificate tehnic, dar sunt disponibile culori şi imprimeuri noi pentru 2016.  Modelele masculine sunt mai pastelate, cum ar fi acest tricou care te sfătuieşte să nu frânezi prea mult.

Rapha-SS16-Souplesse-Jersey-and-Souplesse-Cap-600x400Rapha_Souplesse_baselayer-sleeveless_Red-grey-450x600Rapha_Souplesse_Jersey-II-shortsleeve_Red-Grey-450x600Rapha_Souplesse_cap_red-grey-450x600Şi colecţia feminină Souplesse primeşte grafică nouă.

Rapha_Souplesse_Lightweight-Jersey_Purple-450x600Rapha_Souplesse_Mitts-gloves_black-600x600Rapha_Souplesse_long-socks_purple-600x600Există şi produse din gama Souplesse care sunt încă în lucru, cum ar fi noul tricou pro-level Lightweight disponibil pe negru, roz şi purpuriu, mânuşile feminine pro race şi chiar şi o pereche de şosete. Toate sunt disponibile în combinaţii de roşu, purpuriu, roz şi negru.

Rapha_Brevet_Gilet-womens-vest_Hi-Vis-Pink-Navy-297x297Rapha_Brevet_jersey_Light-blue-297x297Colecţia Brevet nu are nici ea modificări tehnice, dar are culori noi, subtile dar totuşi vizibile. Conţine produse atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei.

Rapha_Brevet_Insulated-gilet-vest_black-400x600Un produs interesant din colecţia Brevet este o vestă termică umplută cu izolaţie Primaloft în partea din faţă, care se împachetează foarte compact şi este gata să ofere un plus de căldură la turele din sezonul rece.

Rapha_Classic_Gilet-womens-vest_black-450x600Rapha_Classic_Wind-Jacket-womens_Purple-450x600Colecţia Classics are şi ea grafică nouă, cu multe modele în degradeu. Există ceva modificări la tricoul de lână merino, atât la modelul masculin cât şi la cel feminin.

Rapha_Classic_Superlightweight-Jersey_Navy-White-450x600Rapha_Classic_Superlightweight-jersey_black-pink-450x600Modificările cele mai importante în colecţia Classics sunt tricoul în degradeu pentru bărbaţi Superlightweighz şi noua Wind Jacket, precum şi culorile tuturor vestelor.

Colecţia City are doar modificări minore faţă de cea anterioară.

Viitoarea colecţie Core Collection este anunţată ca noul standard în domeniul echipamentului de ciclism. Încă nu se ştie nimic, dar cu siguranţă va fi ceva interesant.

Pentru ultimele noutăţi puteţi vizita site-ul producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =