Acum citesti
Noul amortizor Fox Float RP23 2010

Prezentat deja in toamna anului trecut, noul amortizor Fox Float RP23 pentru biciclete full suspension este disponibil deja pe piata. Renumele de amortior foarte usor si l-a pastrat si in acest an, insa noutatile se refera la constructia acestuia. Cei de la FOX au imprumutat de la modelele pentru downhill din gama, tehnologia Boost Valve.

Se poate spune ca FOX si-a pus la bataie cunostiintele dobandite in domeniul downhill-ului si pentru amortizoarele de Cross Country sau All Mountain. Rolul tehnologiei Boost Valve pentru amortizorul RP23 este de a spori sensibilitatea de viteza a amortizarii. Pe intelesul tuturor, aceasta tehnologie ajuta amortizarea foarte lina a denivelarilor mici fara a compromite amortizarile socurilor puternice.

Alte caracterisitici se refera la functionalitatea acestei tehnologii aplicata pe amortizorul Fox Float RP23 : sistemul Boost Valve poate fi pornit sau oprit oricand, reglaj pentru rebound, reglaj pentru presiune si ajustare in 3 pasi diferiti pentru modul ProPedal : usor, mediu si rigid. Amortizarea se face pe aer.

Greutatea amortizorului este de 208 grame si poate fi utilizat pentru Cross Country, All Mountain sau Freeride. Pretul se invarta in jurul sumei de 350 de euro.

via | Fox Racing Shox

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =