Acum citesti
Noua furcă DVO Diamond, pentru Enduro

DVO a cunoscut o evoluție pozitivă de la lansare și până în prezent, diversificând gama de furci în parelel cu creșterea vânzărilor. Un lucru nu tocmai ușor de realizat într-o industrie foarte competitivă. Secretul constă însă în calitatea produselor oferite, chiar dacă prețurile acestor furci le fac inaccesibile pentru mare parte a consumatorilor.

dvo-diamond-2Diamond este propunerea pentru Enduro a celor de la DVO, cu o cursă între 130 și 160mm (ajustabil), cu brațe de 35 mm și cu șasiu împrumutat de la furca de Downhill, Emerald. Cei de la DVO au pus foarte mult accent pe partea de tuning, furca beneficiind de multe reglaje, astfel încât să o adaptezi perfect nevoilor tale.

dvo-diamond-1Compresia Low Speed este disponibilă printr-un mic robinet, aceasta întârind furca pentru a o adapta urcărilor agresive. Compresia High Speed oferă de asemenea un plus de ajustare pentru loviturile puternice, care provin din teren. OTT Off The Top poate fi acționat pentru a ajusta cursa negativă a furcii.

Cursa poate fi ajustată între 130 și 160mm cu ajutorul distanțierelor (intern), are un gât conic, este disponibilă pentru roată de 27.5 sau 29 inch, cântărește 2.1 kg, iar prinderea roții se face cu ajutorul unui ax de 15mm. Este disponibilă în două culori: negru și verde.

Prețul recomandat este de 1.100 euro.

via DVO

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =