Acum citesti
Noi lubrifianți și produse de întreținere de la Shimano pentru 2019

Afirmația cum că bicicletele curățate corespunzător sunt mai rapide este cât se poate de adevărată, căci mizeria acumulată pe transmisia bicicletei tale nu doar că o vor face mai zgomotoasă ci vor contribui negativ și la fricțiunea dintre lanț și componente. Nu degeaba a izvorât din popor vorba: merge ca uns! Fără ca măcar să fi existat biciclete la acea vreme.

Cei de la Shimano au lansat o linie de produse de curățare și lubrifiere în 3 pași, care urmează îndeaproape curățarea bicicletei, lubrifierea și nu în ultimul rând, întreținerea, aici fiind prezentate produse precum polish-ul sau vaselina.

Soluțiile de curățare, lubrifianții și produsele de întreținere bazate pe aerosoli sunt prietenoase cu mediul și nu sunt inflamabile, putând fi folosite și în spații închise. Noua linie de produse conține degresant, soluție de spălare, lubrifiant de cabluri cât și un polish, cu capete rotative (în funcție de produs), care pot fi folosite în orice poziție (așadar și cu capul în jos). Desigur, această specificație se referă la produs și nu la cel care o folosește.

Produsele livrabile în recipiente de plastic sunt disponibile în cantități a câte 100ml și reprezintă fie un lubrifiant bazat pe ceară care lubrifiază și penetrează componente în mișcare în condiții de uscat sau un lubrifiant pentru condiții de umezeală, disponibile atât individual cât și sub forma unei colecții de 12 produse într-o cutie de carton. Degresantul sau soluția de spălat bicicleta sunt dispinibile și în recipienți de volum mare, de 1 litru, specific pentru a fi utilizate de către service-uri.

Produsele sunt marcate corespunzător conform celor 3 pași amintiți mai devreme, acestea având o cifră pe etichetă care oferă o informație foarte clară despre ordinea în care trebuie folosite. Informații despre prețuri nu au fost momentan făcute publice.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =