Acum citesti
Multivan Merida va participa la Cyprus Sunshine Cup 2014

Momentan, în Cipru este primăvară. Temperaturile foarte blânde de 18-20 de grade, fac din această țară o destinație ideală pentru cei care vor să antreneze pe timp de iarnă. Deja de pe acum, Gunn-Rita Dahle-Flesja și Jose Hermida se antrenează acolo pentru cursa Cyprus Sunshina Cup 2014, alături de Jaroslav Kulhavy, campion olimpic. Un motiv în plus pentru care ai putea alege Cipru ca destinație de antrenament.

Mike Hadjioannou, de la Biking Cyprus Event Management, a declarat că este o onoare ca cei trei atleți să se afle în acest moment pe insulă. Dahle-Flesja este cea mai de succes atletă a disciplinei MTB a tuturor timpurilor. În 2004 a luat aurul olimpic la Atena, iar între 2002 și 2013 a fost de nouă ori campioană mondială la Cross Country și Maraton, reușind un total de 28 de victorii.

gunn_rita

Jose Hermida pe de altă parte, colegul ei de echipă, a câștigat în decursul timpului șase etape de cupă mondială și a reușit să devină campion mondial în 2010. La olimpiada din 2004 a reușit să câștige argintul, iar în Africa de Sud, la Campionatele Mondiale, și-a adjudecat bronzul.

În ceea ce-l privește pe Kulhavy, de la Specialized Racing, acesta se află deja pentru a 8a oară consecutiv pe insulă și este pregătit pentru prima cursă care va debuta în data de 27 Februarie. A doua cursă de pe insulă va fi organizată în data de 9 Martie. Organizatori ai competiției sunt Federația de Ciclism Cirpriotă și Cyrpus Tourism Organization.

kulhavy

Mai multe detalii găsești pe cyclingcy.com.

via Cycling Cyprus

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =