Acum citesti
Nou de la YT Industries – CAPRA CF

Recent YT Industries a lansat noua CAPRA CF o bicicletă mtb full suspension care, potrivit fabricantului, le face cam pe toate, de la downhill la all mountain şi enduro. Aşadar cam tot ce ţine de „gravity”.

YT Industries Capra CF 10

Dacă numele vi se pare ciudat sau „cunoscut” aflaţi că nu este o coincidenţă. Prin „capra” YT Industies s-a referit chiar la caprele de munte, cunoscute la noi drept capre negre. Astfel YT Industries Capra CF este o bicicletă care se simte la ea acasă pe munte.

„Inima” acestei biciclete este cadrul de 2,4 kg din carbon cu design Headbox. Cinematica V4L a suspensiei spate a fost îndelung studiată în aşa fel încât să ofere echilibrul perfect dintre stabilitate, rezistenţă şi cursivitate sau „flow”. Aceasta oferă o cursă de 165-170 mm în timp ce păstrează proprietăţi neutre la pedalare.

Alături de roţile 650b de la e*thirteen, transmisia Sram X1/Race Face Turbine, frânele Sram Guide RS şi de furca RockShox Pike RCT3 bicicleta cântăreşte doar 13,3 kg. Preţul de 3.499 euro pare mare însă pentru un adevărat pasionat de „gravitaţie” performanţele şi echiparea acestei biciclete ar trebui să echilibreze balanţa.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + fourteen =