Acum citesti
Norco lansează Aurum DH C7 Killer B cu care doreşte podium la downhill

Acum 3 ani Norco a lansat platforma Aurum pentru downhill. De atunci s-au schimbat multe în lumea sporturilor gravitaţionale şi dacă fabricanţii au aflat ceva a fost faptul că micile modificări pot însemna podium sau câteva fracţiuni de secundă sub podium.

După o serie de îmbunătăţiri, după introducerea fibrei de carbon în construcţia cadrului, după introducerea roţilor de 27,5 inch şi după ce s-a format echipa Norco Factory Racing designul final s-a materializat, iar Norco Aurum DH C7 Killer B a fost lansata în producţie.

Norco Aurum DH C7 Killer B 01

Cadrul este alcătuit dintr-un triunghi faţă din carbon la care s-au instalat ţevi chainstay şi seatstay din aluminiu. Suspensia Advanced Ride Technology foloseşte o cursă Gravity Tuned de 200 mm. Interiorul ţevilor din carbon beneficiază de tehnologia SmoothCore prin care acestea sunt netede căpătând implicit o greutate mai mică şi o rezistenţă mai mare. Carbonul foloseşte răşina ArmorLite mulţumită căreia rezultă cel mai rezistent cadru de downhill produs de Norco potrivit companiei.

În timp ce restul industriei „se lăţeşte” Norco s-a îngustat în ceea ce priveşte axul roţii spate. Folosind o transmisie de downhill cu 7 viteze Norco Aurum dispune de ax spate de 142×12. Motivul companiei a fost că această dimensiune oferă cea mai bună linie a lanţului când se foloseşte un rulment pedalier PF 107mm.

Designul şi eleganţa cadrului nu a fost deloc neglijată, iar in acest sens Norco a creat un colier integrat şi discret pentru tija de şa.

Norco Aurum DH C7 Killer B 02

Împreună cu noul material pentru cadru au venit şi protecţii noi pentru Aurum Killer B. Vorbim de tampoane pentru furcă ce deservesc şi pe post de ghidaje pentru cabluri. Armura este împărţită în 3 părţi şi protejează ţeava head tube, downtube şi chainstay.

Dimensiunile cadrului disponibile sunt S, M şi L în timp ce frameset-ul costă 2.585 $. Dacă doreşti bicicleta deja echipată poţi alege între 4 variante:

  • 1 ENVE – 9.700 $
  • 1 -7.000 $
  • 2 – 5.800 $
  • C7.3 – 4.230 $
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two − 1 =