Acum citesti
Mogoșa Downhill Challange, în august, lângă Baia Mare

mogosa_2013Clubul Sportiv Gravity Crew va invita in acest an, in perioada 23-24 august la o noua editie a concursului de downhill din statiunea Mogosa, situată la 17 km de Baia Mare (Maramureş) pe DN 18, intitulat Mogosa Downhill Challenge. Dupa cum v-am obisnuit pana acum evenimentul se intinde pe durata a doua zile: vineri 23 august inscriere si antrenamente oficiale, sambata 24 august calificari si finala.

Program de desfasurare:

-Vineri 23 august, ora 9.00-16.00 antrenamente oficiale.

-Sâmbătă 24 august:

9.00-10.00 o manşa antrenament;
10.30-13.00 calificări;
14.00-16.00 finală;
17.00 premiere.

Despre traseu:

Startul se va da de pe Varful Mogosa iar sosirea se va face la baza partiei de ski Mogosa, langa lacul Bodi. Traseului ramane aceeasi ca si anul trecut cu mici modificari, urmand sa fie reparat si semnalat cu banda de marcaj pe toata lungimea lui .

Traseul de la Mogosa Downhill Challenge are o lungime de 2 km si o diferenta de nivel de 500 de metri, pe care se gasesc numeroase obstacole naturale si artificiale dintre care putem sa amintim, rockgarden-ul de sus, road gap-ul de la mijloc, sectiunile cu radacini si zona de off camber din padurea de jos dar si altele pe care va lasam sa le descoperiti.

Categoriile de concurs la Mogosa Downhill Challenge sunt:

-hardtail, (peste 12 ani);
-juniori (intre 12 si 18 ani);
-elite (intre 18 si 30 de ani);
-masters (peste 30 de ani) .

Cronometrare:

Pentru buna desfasurare a evenimentului cronometrarea se va face cu o fotocelula de care se va ocupa echipa de la Bistrita.

Inscriere:

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un E-mail pe adresa [email protected] care sa contina urmatoarele date:

-numele si prenumele;
-orasul;
-categoria la care participati.

Pentru confiramarea locului in concurs trebuie sa va prezentati la Race Office-ul evenimentului, care va fi amplasat in zona liniei de finish, vineri 23 august intre orele 9 si 17.00, sa va ridicati numarul de concurs, sa completati o fisa de inscriere si sa achitati taxa de inscriere in valoare de 60 de lei.

In taxa de inscriere nu sunt incluse urcari cu telescaunul. Tarifele la telescaun sunt dupa cum urmeaza:
1urcare = 8 lei, abonament 4 urcari = 25 de lei.

Participantii care nu au implinit 18 ani trebuie sa fie insotiti la Race Office de cel putin un parinte sau tutore legal care sa semneze formularul de inscriere sau sa prezinte o declaratie pe propria raspundere legalizata notarial. Vârsta luată in considerare la înscriere este cea implinita la data de 01 ianuarie 2013.

Mai multe informatii pe pagina oficiala a evenimentului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =