Acum citesti
Marius Petrache punctează primul loc la MTB Predeal Trophy 2013

mtb_predeal_trophy_2013De când ne îndreptam spre Predeal puteam observa vârfurile pe care s-a așternut de curând zăpada, prin urmare anticipam faptul că va fi destul de frig. Dacă mai punem în calcul și ploaia din ultimele zile, era clar că nu putem discuta despre o cursă ușoară. Organizatorii însă s-au gândit la concurenți și au scurtat traseele, cel lung fiind de altfel scurtat aproape la jumătate.

Aproximativ 100 de concurenți s-au aliniat astăzi la start, marele câștigător al turei lungi, la nivelul 1, fiind Marius Petrache, de la echipa BikeXpert. A fost urmat de Alex Stancu de la aceeași echipă și de Adrian Nițu, de la echipa Giant.

Cursa a fost încheiată de cei trei relativ rapid, asemenea celorlalți participanți de la restul de categorii. În mai puțin de 1 oră și jumătate, majoritatea au reușit să treacă linia de finish, cu zâmbetul pe buze. Ce a urmat după aceea nu a mai ținut de bună dispoziție, deoarece cele 10 grade Celsius din termometre i-au făcut pe concurenți să tremure serios.

O galerie foto completă va fi publicată în cursul zilei de luni, pe pagina noastră de Facebook.

Dragoș Mitroi
Predeal, România

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 4 =