Acum citesti
Marin Bikes merge pe 27.5 inch în 2014

Pe măsură ce actualul sezon se apropie de final, producătorii ies la rampă cu oferta lor pentru 2014. Marin Bikes și-a pregătit și aceasta lotul pentru anul viitor, iar, în mod așteptat, modelele cu rpți de 27.5 inch sunt piesa centrală a colecției proxime.

marin_attack_trail

Attack Trail (foto sus) revine în gamă de anul viitor, mountain bike-ul având acum roți de 650B și cadru de carbon. Suspensiile sunt generoase pentru iubitorii muntelui, cea de spate având o cursă de 150mm, pe când furca beneficiază de 160mm. De asemenea, unghiul head tube-ului de 66,5 grade conferă stabilitate sporită. Pe lângă modelul de top fabricat din carbon și un altul din același material, producătorul mai pune la dispoziție și unul cu triunghi anterior din carbon și posterior din aluminiu.

marin_mount_vision

Ceva mai rezervat în milimetri de cursă a suspensiilor este modelul Mount Vision, cu aceeași dimensiune de roți, dar amortizoare de 140mm. Unghiul head tube-ului este mai agil în acest caz, dar numai cu un grad față de precedentul model. Pentru Mount Vision sunt pregătite 5 versiuni, 3 din carbon și două din carbon-aluminiu.

marin_cxr_pro

Iar pentru fanii hardtail-urilor, Marin propune modelul Team CXR Pro, disponibil cu roți de 27.5 și 29 de inch.

Via Marin Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + 3 =