Acum citesti
Lunartic Cycle: fără spițe și fără butuc

Da, se poate. Și fără spițe dar și fără butuc. În plus, ideea nu este nouă dar în cazul bicicletei Lunartic a fost pusă în practică cu multă sârguință. Iar rezultatul îl poți vedea în fotografia de mai jos.

Bicicleta a fost prezentată anul trecut sub formă de prototip iar noi se pare că am ratat-o. Așadar, ți-o prezentăm în acest articol pe scurt. Roata de spate este defapt punctul de atracție al acestei biciclete dar în același timp a fost și preocuparea constantă a inventatorului, studentul Luke Douglas. Transmisia de la pedalierul amplasat cel puțin bizar este transmisă către roată (mai degrabă sistemul de punere în mișcare al bicicletei) cu ajutorul unei curele de transmisie. Un sistem de role este apoi responsabil pentru rotirea anvelopei.

În comparație cu o bicicletă clasică, ampatamentul lui Lunartic este mult mai scurt, iar angrenajul cu tot cu șa sunt poziționate spre spatele bicicletei.

Dacă textul de prezentare a creat confuzie, te invit să urmărești filmul de mai jos pentru a o vedea în acțiune. Bicicleta nu a fost până în prezent produsă în serie, datorită greutății prea mari dar și datorită costurilor mari de producție.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − four =