Acum citesti
Logigan Lucian câștigă Azuga MTB Challenge, pe o vreme nu foarte favorabilă

surmont_azuga_mtb_challenge_7_2013Sub amenințarea furtunii, organizatorii Surmont Azuga MTB Challenge au decis că vor scurta din traseul mediu și din cel lung, datorită riscurilor crescute. Dar chiar și așa, cursa nu a fost deloc una simplă, noroiul fiind destul de prezent pe traseul de concurs.

Lucian Logigan a reușit să câștige astăzi la mustață pe traseul lung în fața lui Arpad Kelemen, fiind apoi urmat de Elisei Miron (locul 3) și Tudor Oprea (locul 4).

La această ediție a competiției am luat și noi startul, pe traseul mediu, care a fost practicabil aproximativ 85%, unele porțiuni necesitând push bike din partea participanților, deoarece urcările cu rădăcini umede și noroiul au dat de furcă tuturor. Nu glumă. În schimb, unele (mici) porțiuni de coborâre, mi-au amintit de concursul de enduro de la Cheile Grădiștei. La 30 de minute după start și-a făcut apariția și ploaia, care a făcut ca toată treaba să fie mai interesantă.

Felicitări pe această cale celor de la Surmont pentru treaba bună pe care au făcut-o cu organizarea competiției. Fotografii vom publica pe pagina noastră de facebook, mâine dimineață.

Dragoș Mitroi
editor-in-chief FreeRider.ro
Azuga, România

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − six =