Acum citesti
Selle Italia lansează şei noi pentru mtb

Selle Italia prezintă noua SLR X-Cross Flow care tehnic este bună şi pentru şosea şi pentru mtb însă mulţumită aderenţei sporite şi a căptuşelii suplimentare şaua este totuşi mai potrivită pentru MTB şi CX. Construită având un vârf subţire şi o mică adâncitură la spate şaua cu dimensiunile de 131×275 mm este disponibila doar în varianta cu railuri din titan. Greutatea este de 175 grame, iar preţul de 210$.

Selle-italia-SLR X-Cross Flow Selle-italia-sLR-XNoua Selle Italia Nepal foloseşte acelaşi material aderent folosit pe SLR X-Cross Flow şi Butcher. Nepal este gândită special pentru mtb şi Enduro având o dimensiune mai mare de 148×268 mm la care se adaugă căptuşeală mai multă şi ranforsări laterale Fibra-Tek. Şaua este disponibilă în două versiuni de railuri – titan, la preţul de 190$ sau magneziu la preţul de 160$. Greutatea este de 270g pentru varianta cu titan şi 300g pentru magneziu.

Selle-italia-Nepal Selle-italia-Nepal 1O altă şa ce revine este Novus, un model care le va fi cunoscut celor cu amintiri din anii ’90. Gândită să aibă un vârf curbat şaua permite schimbări multiple de poziţie fie că eşti pe cursieră sau pe mtb. Şaua este disponibilă în mărimile L şi S şi în 3 niveluri de producţie: Flow, Team Edition Flow şi Kit Carbonio Flow. Cea mai scumpă variantă este Kit Carbonio Flow S cu preţul de 290$ şi greutatea 190 g.

Selle-italia-Novus 1 Selle-italia-Novus 2 Selle-italia-NovusNoua Selle Italia Flite Tekno Flow este mai uşoară fiind fabricată complet din carbon. Şaua, care conţine şi căptuşeală, are o greutate de 145g însă preţul este pe măsură, 500$.

Selle-italia-Flite Selle-italia-Flite 1 Selle-italia-Flite 2Deşi nu este atât de popular există totuşi ciclişti care pot beneficia de sistemul Friction Free Design de la Selle Italia. Şeile din această serie dispun de un vârf foarte îngust ideal pentru cei care uzează foarte tare sau repede vârful şeii sau pantalonii de ciclism. În trecut şeile din această serie erau disponibile doar în varianta Mono-Link însă acum sunt disponibile în magazine şi cu railuri normale în variantele SLR şi Flite.

Selle-italia-sLR-friction free Selle-italia-sLR-friction free 1

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + seven =