Acum citesti
Microshift încheie parteneriat cu Mega 40 pentru transmisie wide range

Microshift, o marcă taiwaneză ale cărei componente le găsim în general pe bicicletele mai ieftine, oferă de azi opţiunea upgradării la transmisie wide range pentru bicicletele de munte. Numărul dinţilor casetei cresc foarte lin de la 11 la 40, iar caseta în sine este disponibilă în variante cu 10 sau 11 viteze. Schimbătorul spate dispune de paralelogram special gândit pentru acest sistem. Aşadar reglarea sa va fi simplă.

transmisie Microshift Mega 40 wide range 04

Caseta este oferită în două variante de fabricaţie oferind astfel opţiuni pentru greutăţi şi preţuri. Pinioanele sunt fabricate din oţel cu excepţia celui mare de 40 dinţi care este din aliaj 7075. Există două variante cu 10 pinioane şi 2 opţiuni pentru 11 pinioane. Greutatea este puţin mai mare în comparaţie cu Sram sau Shimano însă preţul va fi probabil mai mic de 100$.

transmisie Microshift Mega 40 wide range 02 transmisie Microshift Mega 40 wide range 01

Schimbătorul spate RD-M78L cu cuşcă lungă foloseşte un scripete superior decalat şi variaţie pe paralelogram pentru a se mişca lin de-a lungul casetei. Sistemul este compatibil cu Shimano. Greutatea schimbătorului este de 206g. Shifterele sunt impresionante şi pot schimba câte 5 pinioane dintr-o dată.

transmisie Microshift Mega 40 wide range 03

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =