Acum citesti
FreeRider.ro, partener al echipei Haibike-PerfectBike

PerfectBike, importatorul brand-ului Haibike în România, are începând cu acest sezon o nouă echipă de ciclism, iar FreeRider.ro este partener media principal al echipei.

Iar ca să te introducem un pic în subiect, îți vom prezenta cei 4 membri ai echipei. Leonard Barbu și Vlad Urzică au concurat și anul trecut pentru PerfectBike, reușind să obțină câteva podiumuri importante. Astfel, Leonard Barbu, care participă la categoria under 19, pe un Haibike Big Curve RX 29, a ocupat locul 3 la Doltcini XCO, locul 2 la Ziua B, locul 2 la Turul Bisericilor fortificate din Transilvania, locul 2 la Explorer MTB Challenge Luncăvița și același loc la Dumbrava cu Mărgăritar.leonard-barbu

Vlad Urzică s-a clasat pe locul1 la On Top of the World, ZIua B și La broaște, locul 2 la Doltcini XCO și locul 3 la XCM Sărata Monteoru. Acesta concurează pe un Haibike Greed SL 29er.

vlad-urzica

Cristian Dan se află de anul acesta în echipă și concurează la under 19, pe un Haibike Big Curve 9.7, fiind de altfel tânăra speranță care promite mult.

cristian-danDe asemenea, cei de la Haibike-PerfectBike au în componența lotului și o fată, Ana Maria Estera, care participă la categoria 19-29 de ani și care participă la concursuri pe o bicicletă entry-level, un Haibike Life SL 26.

estera

Andrei Cristescu, reprezentant al echipei, ne-a declarat că au dorit să aibe câte un reprezentat în fiecare categorie de vârstă, dar mai ales, că au ales tineri pentru că au cea mai mare nevoie de suport (biciclete, echipament, piese).

haibike-greed

Cu această ocazie le dorim mult succes în sezonul 2015!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − one =