Acum citesti
Decathlon va produce un milion de biciclete la Reşiţa

deca2_05882300

Decathlon au comandat fabricii VeloCity din Reşiţa un număr impresionant de un milion de biciclete care urmează să fie asamblate acolo pe parcursul anilor 2016 şi 2017.

Compania franceză Decathlon produce de aproape 10 ani în România biciclete, încălţăminte, îmbrăcăminte, rucsaci şi alte accesorii la diverse fabrici. VeloCity produce biciclete exclusiv pentru Decathlon din 2008, în 2015 pe poarta fabricii ieşind nu mai puţin de 400.000 de biciclete. Pentru anii următori, producţia va fi mărită deci cu 20% faţă de nivelul actual. Numărul de 300 de salariaţi angajaţi în acest moment la fabrică va deveni insuficient, motiv pentru care va fi nevoie de angajarea a circa 50 de persoane.

VeloCity este deţiunută de compania NextCity şi este cel mai mare producător de biciclete din România, acoperind 45% din cantitatea totală produsă. Piesele bicicletelor sunt în mare parte importate din Asia şi din Europa, munca efectivă fiind de asamblare.

Decathlon deţine în portofoliu în acest moment circa 55.000 de articole sportive destinate pentru aproximativ 90 de sporturi.

informaţii preluate din zf.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 9 =