Acum citesti
Bianchi încep colaborarea cu Ferrari pentru o serie de biciclete de top

Celebrul producător Bianchi a încheiat o înțelegere cu Ferrari pentru a produce colecția de biciclete Scuderia Ferrari în următorii ani. Planul este de a dezvolta împreună modele exclusive din toate categoriile pentru a beneficia de expertiza ambelor companii. Rezultatul ar trebui să fie o serie de produse mai integrate decât proiectele împreună cu Colnago din trecut.

Când două companii care au făcut istorie în lumea curselor de ciclism și motorsport cum sunt Bianchi și Ferrari își unesc eforturile, rezultatul nu poate fi decât fascinant. Iar acest lucru se va întâmpla deoarece Bianchi, marcă iconică de biciclete italiene recunoscută pentru creativitate, inovație și design se va alătura celor de la Ferrari, cea mai iubită marcă de mașini sport, cu cele mai multe victorii în Formula 1, pentru a lansa proiectul Bianchi for Scuderia Ferrari.

Bianchi va dezvolta, produce și distribui la nivel mondial marca de biciclete de top Scuderia Ferrari ce va conține modele de șosea, MTB, eBike, City-Fitnsess și pentru copii. Departamentele de Cercetare și Dezvoltare ale celor două companii vor lucra împreună pentru a dezvolta modele exclusive inspirate din excelența în tehnologie a echipei de curse.

Colaborarea între cele două companii care în domeniul lor au făcut istorie va avea o amprentă puternică de stil, design și inovație italiană. Bianchi a avut strânse legături cu lumea curselor încă de la înființare în 1885, cu rezultate de la marii campioni Coppi, Gimondi și Pantani până la campionii de azi, fiind în fruntea evoluției tehnologice a bicicletei de zeci de ani încoace.

Proiectul Bianchi for Scuderia Ferrari va fi prezentat oficial la Friedrichshafen, Germania, la Eurobike, între 30 August și 2 Septembrie.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 5 =