Acum citesti
Îmbrăcăminte de ciclism elegantă de la Patagonia

Patagonia-dirt-craft-mountain-bike-clothing-review-4-600x400Patagonia este o marcă ce produce echipament outdoor încă din anii 70, fiind foarte apreciată de iubitorii de munte și de aventură din lumea întreagă. Până acum însă, ei nu au produs nimic pentru ciclism. Noua colecție Dirt Craft schimbă acest lucru, aceasta conținând o pereche de pantaloni, o jachetă și un tricou pentru MTB, produse din materiale de calitate și cu un aspect foarte elegant, destinate celor care s-au săturat de hainele mulate și de culorile agresive.

Patagonia-dirt-craft-mountain-bike-clothing-review-9La prima vedere, colecțiile Dirt Craft și Forerunner abordează simplitatea. Ele nu au mai multe facilități decât este nevoie și sunt destinate celor care doresc un aspect casual. Pantalonii Dirt Craft costă 149 USD și sunt disponibili în culoarea maro sau neagră. Materialul exterior este extensibil și impermeabil și, la fel cu toate produsele Patagonia, este fabricat ecologic.

Patagonia-dirt-craft-mountain-bike-clothing-review-2-600x400La interior pantalonii au un șort detașabil foarte ventilat, cu un bazon perforat cu trei straturi. Atașarea pe picior nu se face cu benzi de silicon ci cu benzi de spandex ca și la modelele scumpe.

PRS16-MGÇÖs-Dirt-Craft-Jacket-268x300Jacheta Dirt Craft costă 129 USD și sunt simple și elegante. Materialele sunt rezistente, impermeabile și izolează și termic. Jacheta are 297 g și se poate rula în buzunar, fiind disponibilă în culorile gri, verde și albastru.

PRS16-MGÇÖs-S_S-Fore-Runner-Zip-Neck-260x300Tricoul Forerunner cântărește 116 g, costă 45 USD și este confecționat din poliester reciclat cu protecție solară și anti-miros. Este disponibil în culorile albastru, roșu, albastru închis și verde.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina producătorului.

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × five =