Vlad Dascalu câştigă în Andorra!

0

Vlad Dascălu îşi păstrează tricoul alb de lider dupa victoria din Andorra, de la a 3a etapă de Cupă Mondială! El a mai câştigat acum o lună la Nove Mesto şi tot Vlad a mai câştigat la Nove Mesto acum un an.

foto brujulabike.com

Vlad Dascălu a câştigat la categoria U23 weekendul trecut. Dacă la început era nesigur că îşi va păstra tricoul, el a demonstrat acum că este cel mai bun sezon al său.

Circuitul din Vallnord, Andorra, este singurul din Cupa Mondială localizat la peste 1900 m altitudine, aşa că performanţa cicliştilor poate fi foarte diferită faţă de cea cu care sunt obişnuiţi. Însă Vlad a demonstrat dinnou la Vallnord că este cel mai bun, chiar şi la altitudine.

foto Traian Olinici

Victoria lui Vlad a fost decisă cu câteva ture înainte de finiş când a lansat atacul la care doar spaniolul Jofre Cullel putea răspunde. Până la urmă Cullel nu a mai rezistat, iar Vlad a continuat singur, câştigând cu un avans de 45 secunde, cu Jofre Cullel terminând pe doi. Podiumul a fost completat de elveţianul Filipo Colombo la 1 minut şi jumătate în urma lui Vlad.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoul Santa Cruz Hightower are cursă mai lungă și suspensie reproiectată
Articolul următorOrbea Rallon oferă în 2020 o cursă mai lungă, cu posibilitatea de upgrade a modelului anterior
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

five × four =