Acum citesti
Recolta de toamnă bogată la medalii pentru BUS Giant

După două zile de toamnă ca la carte, cu ploi, frig și chiar o primă zăpadă pe creste, sâmbata trecută a fost din nou vreme bună, excelentă pentru ciclism. Deci, cine a decis să stea acasă a pierdut un eveniment bine organizat, într-un cadru natural mai mult decât potrivit mountain bike-ului: Predeal MTB Trophy. Riderii BUS Giant au fost și ei acolo și au reușit să adune o colecție generoasă de medalii.

Echipa a fost formată din 14 competitori care au luat startul în cadrul mai multor categorii. Dintre aceștia 6 au urcat pe podium: Monica Cojocaru (locul 1 juniori fete), Daniel Popa (locul 1 juniori băieți), Daniel Dascăl (locul 2 juniori băieți),  Ion Trandafir (locul 3, 30-40 de ani), Beata Piringer (locul 1 maraton fete) și Marian Frunzeanu (locul 1 maraton, 30-40 de ani).

Traseul cursei a variat ca dificultate, pe alocuri existând porțiuni cu noroi, dar vremea a compensat acest neajuns. La ora startului, 11.00, termometrul indica circa 12 grade, așa că a cine a mers la Predeal a avut parte de un eveniment pe cinste.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =