Acum citesti
Garajul FreeRider.ro

Garajul FreeRider este o nouă secțiune pe care o vom actualiza constant cu biciclete și componente care au fost testate, dar și cu biciclete sau componente noi, care nu au mai ajuns în faza de testare. Te așteptăm deci, să mai dai un click din când în când, pentru a vedea produsele nou apărute. Produsele din această rubrică sunt produse second hand și nu sunt vândute de FreeRider.ro ci de persoane fizice.

Dacă dorești una din piese, va trebui s-o rezervi prin e-mail, la adresa echipa@freerider.ro. Piesele rezervate vor apărea cu numele tăiat, iar în caz că cineva renunță la rezervare, vor fi din nou disponibile pe această pagină. Rezervările se fac în ordinea primirii e-mail-urilor. Va rugam sa furnizati si un numar de telefon, in caz ca mail-urile trimis de noi ajung in Spam. Noi raspundem fiecarui mail in parte, asadar daca nu ati primit niciun raspuns, verificati folderul de Spam.

ATENȚIE, TIMPUL DE RĂSPUNS PENTRU REZERVĂRI POATE FI ȘI DE 8 ORE. MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Ciclocomputer Bryton Rider 450 cu funcție GPS și citire de hărți, bonus senzor de cadență/viteză și curea pentru puls – prețul nostru 700 lei – preț standard fără accesorii – 915 lei.

Rucsac Thule Vital 3 – folosit, necesită spălare, rezervor de apă inclus (cu prindere magnetică) – 300 lei – 250 lei – preț de raft – 480 lei. Review, aici.

Set anvelope Michelin Force AM, 29 x 2.25, noi, 750 de grame bucata – preț 300 de lei – preț de raft – 403 lei.

Anvelopă Michelin Wild GripR 2016, pliabilă, 29 x 2.10, o singură bucată100 75 60 lei (preț de raft – 150 lei). Test, aici.

Genunchiere Alpinestars Paragon Knee Protector – dimensiune M, folosite, necesită spălare – preț 200 lei

Genunchiere X-Factor Flow M/L – puțin folosite – preț 140 lei

Încălțăminte Shimano GRS, model nou, albaștri, măsura 43, stare foarte bună – preț 250 200 lei

Vezi Comentarii (17)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =