Acum citesti
Furca Öhlins RXF 34 va fi produsă în parteneriat cu Specialized

De ceva vreme au putut fi observate prototipuri de suspensii Öhlins pe bicicletele Specialized. Öhlins este unul dintre cei mai mari producători de suspensii auto şi de motociclete din lume. După apariţii ale unor amortizoare şi apoi a unor cartuşe pentru furci Fox şi RockShox, se pare că a venit ziua în care a apărut o furcă nou nouţă de la Öhlins

Anunţul a fost făcut de Specialized, cu care aceştia lucrează împreună la acest proiect, furca fiind testată pe modele ca Demo, Enduro, Stumpjumper sau Camber.

Ohlins-RXF-34-specialized-suspension-fork-3-600x400Furca Öhlins RXF 34 nu va fi un produs sub marca Specialized, dar va fi vândută pentru început prin reţeaua de dealeri ai acestora.

Furca conţine un cartuş dual unde uleiul de compresie este separat de cel de revenire, ceea ce permite reglarea separată a compresiei rapide, compresiei lente şi a rebound-ului. De asemenea, furca conţine trei camere de aer, două pozitive şi una negativă. Acest lucru ar trebui să perimtă un reglaj mai fin al suspensiei pentru a fi foarte suplă încă de la începutul cursei fără a afecta performanţa la capătul acesteia.

Ohlins-RXF-34-specialized-suspension-fork-7-400x600Furca va fi pentru început disponibilă pentru roţi de 29, cu curse de 120, 140 şi 160 mm, braţele fiind de 34 mm dar tehnologia unicrown ar trebui să le facă mai rigide decât majoritatea celor de 35 m de pe piaţă. Axul nu este de tip Boost ci de 15×100 mm şi nu dispune de sistem quick release ci de un sistem bolt thru.

Preţul anunţat este de 1150 USD şi va fi disponibilă curând atât la dealerii Specialized cât şi la cei Öhlins.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =