Acum citesti
Furca Fox cu invelis aurit Kashima Coat

Renumitul producator de furci si amortizoare FOX Racing Shox si-a anuntat colaborarea cu compania Miyaki din Japonia, pentru a oferi consumatorilor un produs cu caracteristici diferite fata de alte furci. Caracteristica de baza se refera la un invelis al bratelor superioare ale furcii, aurit. Ce avantaje prezinta utilizarea acestei tehnologii?

In primul rand, aceasta tehnologie a fost folosita in decursul timpului atat pentru automobile cat si pentru motociclete, fiind renumita pentru proprietatile sale de a oferi o frecare redusa si durabilitate excelenta.

In al doilea rand, inveslisul aurit a fost adaptat mountainbike-urilor, iar printre primele modele ce beneficiaza de aceasta tehnologie se numara si furcile FOX. Aceasta noua tehnologie, ajuta la pastrarea caracteristicilor de lubrifiere pentru o perioada mai indelungata, majoritatea elementelor din aluminiu care formeaza suspensia beneficiind de invelisul aurit. Astfel se obtine un nivel de rezistenta si de frecare de patru ori mai puternic comparativ cu bratele din aluminiu clasice.

Modelele furcilor proiectate si lansate pentru 2011 vor beneficia optional, de noua tehnologie.

Informatii complete despre procesul de productie cat si despre caracteristicile de acoperire pot fi obtinute pe site-ul celor de la Miyaki, la adresa : kashima-coat.com.

via | prweb

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − ten =