Acum citesti
FreeRider și MarosBike te invită la concurs, la Salonul Bicicletei

FreeRider împlinește pe 2 aprilie, 8 ani. Un motiv numai bun pentru a sărbători cu un concurs în cadrul Salonului Bicicletei. Pe scurt, iată la ce ne-am gândit: atât în ziua de sâmbătă, 1 aprilie, cât și în ziua de duminică, 2 aprilie, la standul nostru veți avea ocazia să vă demonstrați măiestria în schimbarea unei camere. Proba constă în demontarea roții de față de pe o bicicletă, demontarea anvelopei, înlocuirea camerei, apoi umflarea acesteia la o presiunea de 2 bar, cu ajutorul unei pompe cu manometru. Cel care va reuși să ducă la îndeplinire operațiunea în cel mai scurt timp, va primi un set de anvelope Continental X-King Performance 29×2.0, ambele în valoare de 300 de lei.

Bineînțeles, ne-am gândit și la locurile 2 și 3. Astfel, al doilea cel mai bun timp, va intra în posesia unui set de anvelope Continental Double Fighter, dimensiunea 27.5 x 2.0, setul având valoarea de 200 de lei. Nu în ultimul rând, al 3lea cel mai bun timp va primi un set de anvelope Continental Race King Performance 26×2.2, în valoare de 110 lei/setul. Premiile sunt similare atât sâmbătă cât și duminică, cu mențiunea că locul 3 de duminică va primi ca premiu un set de anvelope Continental X-King Performance 26×2.4, în valoare de 110 lei.

Va exista un tabel la vedere cu cei mai buni timpi realizați în ziua respectivă. Concursul va începe sâmbătă la orele 11:00 și se va încheia la orele 17:00. Imediat după orele 17:00 vom anunța câștigătorii pe pagina noastră de facebook cât și telefonic. Duminică, concursul va debuta la orele 11:00 și se va încheia la orele 15:00, iar câștigătorii vor fi anunțați similar ca în ziua precedentă. Câștigătorii vor trebui să vină la Romexpo să-și ridice premiile, dar toate detaliile le vei primi la fața locului.

Lista premiilor:

Sâmbătă, 1 aprilie
Locul 1 – Continental X-King Performance 29×2.0
Locul 2 – Continental Double Fighter 27.5 x 2.0
Locul 3 – Continental Race King Performance 26×2.2

Duminică, 2 aprilie
Locul 1 – Continental X-King Performance 29×2.0
Locul 2 – Continental Double Fighter 27.5 x 2.0
Locul 3 – Continental X-King Performance 26×2.4

Așadar, te așteptăm pentru o probă de îndemânare ce-ți va oferi o porție de distracție, sâmbătă și duminică (1-2 aprilie), la Romexpo.

Vezi Comentarii (7)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =