Acum citesti
Valentin Roșoagă, din 2018 la Dinamo-BikeXpert Racing Team

Dinamo-BikeXpert Racing Team anunță cooptarea lui Valentin Roșoagă în cadrul echipei. Sportivul a activat la NoMad Merida CST, iar începând cu 2018 el va fi coleg de echipa cu cicliști cunoscuți precum Eduard Kubat, Attila Malnasi, Alexandru Stancu sau Tudor Căzăceanu.

“După plecarea mea din NoMad am avut o perioadă în care am fost contactat de mai multe echipe”, spune Valentin. „Am ales Dinamo-BikeXpert Racing Team pentru că sunt foarte bine organizați și pentru că obiectivele lor coincid cu planurile mele. Mă simt cel mai bine ca rider de maraton și aici voi încerca să punctez cât mai bine. Obiectivele mele sunt câștigarea Campionatelor, a Cupei Naționale de XCM și a maratoanelor importante din România. În acest an voi participa la cel putin un race stage în stăinatale (4 Islands, Croația) și îmi mai propun să vin bine și la Carpatian MTB Epic”, a declarat pentru Freerider, Valentin Roșoagă, ciclist cu multe podiumuri și rezultate bune cum ar fi locul doi în Cupa României la Maraton, locul 3 la Campionatul Național de Maraton.

foto @bikeXpertracing

„Ne-am gândit să-l abordăm pe Vali după ce a anunțat că renunță la vechea echipă”, spune Cătălin Sprînceană, team managerul echipei Dinamo-BikeXpert Racing Team. „Ne-a plăcut prestația lui din 2017 și credem că are potențial. L-am simțit bine motivat și pasionat de ce face, lucru important pentru noi, în termeni de stabilitate. Am convenit cu el ca planurile noastre, împreună, vor fi legate în special de XCM. Vom participa și la XCO, dar fără pretenții la rezultate extraordinare. Sperăm să facă echipă bună cu Alexandru Stancu la maratoane, în speranța că ne vom atinge obiectivele pentru această disciplină, în acest sezon (câștigarea Campionatului și a Cupei Naționale)”.

Dinamo-BikeXpert Racing Team a fost una din cele mai bune echipe de ciclism din sezonul trecut, ocupând prin membri săi, de 3 ori locul 5 în Cupa Mondială de XCO, locul 9 la Campionatul European de XCO, obținând 4 titluri de Campion Național, 7 titluri de Vicecampion Național și sute de locuri pe podium.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − eleven =